Rólam

Hőger-Lajos Ágnes vagyok, anyuka és feleség. Kislányunk terelgetése az életben napom nagy részét lefoglalja, de mellette dekorálok és gardróbokat rendezek. Fontos számomra a harmónia, a személyre szabott szervezettség és a minőség. Ezeket az értékeket szeretném átadni ügyfeleimnek is. Hiszem, hogy egy jól átgondolt és rendszerezett otthon könnyebbé teszi a napi feladatokat és időt és energiát szabadít fel, amit szeretteinkkel tölthetünk.

Az indulás

Már 14 évesen kapszula gardróbom volt, mikor még senki sem tudta mi az. Én sem. Ösztönösen egymással jól kombinálható darabokat választottam, a minőséget tartottam szem előtt, nem pedig a mennyiséget. Nem is volt ez akkoriban olyan nehéz, hiszen nem volt jelen a high-street fashion.
Huszonévesen belecsöppentem a luxus világába és egy gyémántcsiszolással foglalkozó cégnél kezdtem el dolgozni, ahol rengeteget tanultam a drágakövekről. Innen már csak egy lépés volt a következő munkám, ahol Bulgari és Chopard ékszereket, órákat értékesítettem. Így az igényesség, a stílus, a minőség a mindennapok részévé vált az életemben.
A ruhák és a kiegészítők világa mindig is közel állt hozzám. A Louis Vuittonnál töltött 3 év alatt pedig megtanultam a kirakatrendezés fogásait és szoros barátságot kötöttem a luxus termékekkel.
Egy fejvadász cég ajánlása kapcsán kerültem be a telekommunikáció területére, ahol az elmúlt 8 évet töltöttem. Közben szorgosan gyűjtögettem designer táskákra, rendezgettem a gardróbomat és arról álmodtam egy nap majd megoszthatom Veletek a szenvedélyemet, a gardróbrendezést.

Ami fontos

Sosem voltam tárgyakhoz ragaszkodó típus, nem szeretem halmozni az évek óta nem használt holmikat. Ügyfeleimet arra tanítom, hogy jobban gondolják át vásárlásaikat és kevesebb, jól megválogatott dolgot tartsanak maguk körül. Az egyes tárgyaktól való elszakadás felszabadít, a kevésbé zsúfolt terekben szabadon áramlik az energia.
Szeretem a praktikus és szép tárolási megoldásokat, de lakásunk berendezésekor nem találtam számomra megfelelő kiegészítőket. Álmodtam egy nagyot, és megalapítottam a Wardrobe & Home Designt, ami modern farmhouse stílusú lakberendezési kiegészítőket kínál elérhető áron. A stílus és az érték, amit képviselnek ezek a tárgyak, teljes egészében én vagyok. Hiszem, hogy a minket körülvevő környezet inspirál vagy épp ellenkezőleg, visszahúz. A letisztult vonalak, a természetes anyagok használata hűen ötvözi a vidéki életformát, melyet városi körülményekhez adaptáltunk.