Szállítási feltételek

A vásárláskor vedd figyelembe, hogy a webshopon keresztül jelenleg csak magyarországi címekre áll módunkban rendelést felvenni. Ha a megrendelésedet külföldi címre szeretnéd kérni, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk a contact@wardrobeandhome.hu e-mail címen, ahol a világ bármely pontjára készségesen számolnak neked szállítási költséget. Az így leadott rendelések kézbesítési ideje a kézbesítési országtól függően változik, így erről e-mailben tudunk további tájékoztatást adni.

Az alábbi módokon kérheted a kiszállítást:

Futárszolgálat

Felhasználó által megadott magyarországi címre a GLS szállítja ki a csomagokat. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag szállítási díjának előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A kiszállítás díja magyarországi címre 1-5 kg súlyú csomag esetén 2800 Ft, 5,1-10 kg súlyú csomag esetén 3200 Ft, 10,1-20 kg súlyú csomag esetén 4000 Ft.

Külföldi rendelés esetén az ügyfélszolgálat tud tájékoztatást adni a rendelt termékek súlyának függvényében.

Foxpost csomagautomata

Felhasználó által megadott Foxpost csomagautomatába elhelyezett csomag maximális mérete 60 cm x 36 cm x 61 cm. A csomagküldés dija mérettől függetlenül 1600 forint.

Promóciós időszakban a szállítási időnk akár kettő hét is lehet, ilyenkor köszönjük türelmedet. Ezen időszakokon kívül, magyarországi kiszállítás esetén viszont jellemzően 2-3 munkanap