Szolgáltatások

Gardróbrendezés

Egy esztétikus gardrób nemcsak funkcionálisan, hanem vizuálisan is jól megtervezett. A ruhák és kiegészítők rendszerezésével megkönnyítjük a készülődést, míg az elénk táruló látvány inspirációt nyújt és álmodni késztet.

A folyamat pontról pontra

  1. Átbeszéljük a stílusodat és életviteledet. Milyen ruhákat viselsz a hétköznapokban, hányszor öltözöl át egy nap, milyen társasági eseményekre jársz.
  2. Összeírom a szükséges tárolók, rendszerezők listáját és segítek azok beszerzésében.
  3. A gardróbrendezés során átnézzük és kiválogatjuk az évek során felhalmozott ruhákat, kiegészítőket. Kiválogatjuk azokat, amik a stílusodba már nem illenek bele.
  4. Megnézzük, hogy mire lenne még szükség, hogy kiaknázd a benned és ruhatáradban rejlő lehetőségeket.
  5. Az arculathoz illő megmaradt ruhákat szépen elrendezem a gardróbban, hogy azok funkcionálisan és esztétikailag is megfeleljenek az igényeidnek.
  6. Végül dekor elemekkel tesszük teljessé a látványt, hogy a gardróbot tökéletes és személyre szabott legyen!

A Gardróbrendezés szolgáltatás alapára 60 000 Ft.
Időtartam 2 óra. Minden további megkezdett óra 25 000 Ft.

Szezonváltás a gardróbban

A fenntartható gardrób titka, hogy a szezonon kívüli ruhákat megfelelő gondoskodással válogatjuk szét és raktározzuk el. Így a féltett darabok állapotát megóvjuk, hogy azok a következő évben újra hordhatók legyenek.

  1. A megrendelővel együtt átnézzük a gardrób tartalmát. Megnézzük mi hozható át az új szezonba, és megbeszéljük, mi maradhat meg az előző évről.
  2. Elpakoljuk a szezonon kívüli ruhákat, kiegészítőket. A kényes darabokat a megfelelő odafigyeléssel csomagoljuk el, hogy azok a következő évben is tökéletes kondícióban kerüljenek elő.
  3. Előkészítjük a helyet az új darabok számára.
  4. A gardrób összetétele alapján átbeszéljük, milyen új ruhákra van szükség és javaslatot teszek azok beszerzéséhez.

A Szezonváltás a gardróbban szolgáltatás alapára 60 000 Ft,
Időtartama 2 óra. Minden további megkezdett óra 25 000 Ft.

Lakberendezési tanácsadás

Új helyre költöztetek, de hiányzik az a plusz, amitől igazán otthonos lesz az új fészek? Nem tudod, hogyan rendezd be az egyes helyiségeket?

A személyes tanácsadás során megnézzük, hogy az egyes helyiségek hogyan szolgálják ki az igényeket. Egyedi dekorációs ötletekkel személyessé teheted a tereket, hogy otthonod tökéletesen tükrözze a személyiségedet. Az új designra moodboardot készítek, ami alapján könnyen összeállíthatod a kívánt stílust. Igény szerint segítek az elrendezésben, hogy az utolsó darab is a megfelelő helyre kerüljön.,

Az Otthonrendezés szolgáltatás alapára 50 000 Ft,
Időtartama 2 óra. Minden további megkezdett óra 25 000 Ft.

Ajánlatkérés, megrendelés